#1 in veilig & duurzaam bestrijden

Antiklimstrips voor Katten

Tips & advies over ongedierte

Geschreven door: Francois van Iersel
Antiklimstrips voor Katten

Producten: antiklimstrips voor katten, katten verjagen

Met deze producten ben je snel van het ongedierte uit dit artikel af!

bsi-hot-exit-katten-en-honden-verjager-afweermiddel-500-ml
BSi Hot-Exit Honden en Katten afweermiddel - 500ml
9,59
Budget-Ongedierte-Bestrijden-anti-klim-strips-voor-katten-2-
Anti-klimstrips tegen Katten (professionele kwaliteit)
2,45
Silicone-kit
Silicone kit Pattex (voor strips)
5,97
vogelpinnen - duivenpinnen budget ongedierte bestrijden
Duivenpinnen & Vogelpinnen - 50cm (hoge kwaliteit metaal)
2,69

Antiklimstrips voor Katten

Je hebt net je tuin in orde gemaakt voor de komende zomermaanden. Hoe heerlijk is het om met je vrienden of familie te BBQen of te spelen in je tuin?………Dat kan heerlijk zijn behalve als een kat of katten je tuin bevuilen met hun uitwerpselen. 

Antiklimstrips zijn een praktische oplossing voor het kattenprobleem in je tuin. Ze zijn een ideale oplossing voor ongewenste katten, en ze zijn een subtiel, humaan alternatief voor lelijk prikkeldraad. Bruine anti klim strips zijn de meest gekozen omdat ze het beste passen in een tuin.

Waar plaats je anti klim strips?

Antiklimstrips voor Katten,……..een effectieve en humaan kattenafschrikmiddel voor omheiningen, muren, balkons en ze zullen katten geen pijn doen.

Antiklimstrips voor Katten zijn gemaakt van weerbestendig spuitgegoten polypropyleen en kunnen worden blootgesteld aan zon en regen.

Antiklimstrips voor Katten plaats je op de bovenkant van hekken, muren, balkons, schoorstenen of dakranden. Deze antiklimstrips kunnen worden gelijmd, genageld of zelfs geschroefd met behulp van de reeds voorgevormde schroefgaten. Indien nodig kunnen meer gaten worden geboord.

Antiklimstrips voor Katten zijn effectief tegen katten, steenmarters, vossen en grote vogels, maar ook tegen ongenode gasten zoals inbrekers.

Anti-Klim strips passen op de bovenkant van hekken, poorten, buizen, muren, dorpels, schuren, balustrades, richels, enzovoort. Je kunt ze inkorten tot strips van 14 cm, je kunt ze in een U vorm plaatsen en zelfs in een hoek. 

BOB`s Antiklimstrips voor Katten zijn speciaal ontworpen als vogel afschrikkende pinnen voor op hekken en muren, maar ook afschrikkend werken tegen mensen, katten, vossen, grote vogels en andere ongewenste indringers.

Met harde scherpe plastic punten welke onregelmatig zijn, kunnen deze anti-klim strips ook worden gebruikt voor veiligheidsdoeleinden buiten je huis of tuin, en om vogels en ongewenste dieren weg te houden.

Kunststof hek- en muur modellen Antiklimstrips voor Katten

We hebben momenteel 1 soort kunststof Antiklimstrips voor Katten, die zijn gemaakt van polypropyleen, weerbestendig zijn, en die kunnen worden blootgesteld aan zon en regen.

Antiklimstrips voor Katten zijn breed inzetbaar

Uiterst perfect voor op rabatdelen afrasteringen. Houd katten, vossen, grote vogels en andere dieren buiten zonder ze pijn te doen. Gemaakt van weerbestendig polypropyleen om je tuin in de nabije toekomst te beschermen.

De Antiklimstrips voor Katten zijn eenvoudig op maat te maken met een ijzerzaagje of ze zijn te breken op de breeklijntjes (vouwlijntjes). Je kunt de enkelrijige strip verdubbelen door er twee naast elkaar te leggen. De totale breedte wordt dan 8 cm.

Zo bevestig je Antiklimstrips voor katten

Het bevestigen van de strips kan op verschillende manieren namelijk:

 1. Met siliconenkit. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en ontvet is.
 2. Met schroefjes op een houten of stenen ondergrond.
 3. Met tyraps op een schutting van buizen.  

Afmetingen van de antiklimstrips voor katten

Lengte: 43 cm
Breedte: 4 cm
Hoogte: 3,5 cm
Midden: 2,5 cm

Doordat de hoogte in het midden een centimeter lager is voelen ze punten heel onprettig aan en zullen katten er snel vanaf gaan. 

Kenmerken Anti Klim Strips

 • ze zijn gemaakt van polypropyleen
 • weersbestendig
 • uv bestendig
 • makkelijk in in te korten
 • in een hoek en u vorm te plaatsen
 • eenvoudig te monteren
 • roesten niet
 • duurzaam

Anti klim strips zorgen ervoor dat je geen afval of herrie meer op je schutting en in je tuin hebt. Ze maken het inbrekers en andere ongewenste beestje ook moeilijk om verder te komen. 

Ik stel het erg op prijs dat je dit artikel hebt gelezen. Ik help je graag met informatie die voor jou zinvol is, of kan zijn over allerlei soorten ongedierte. Ik kan me voorstellen dat je, je soms zorgen maakt en een vraag wilt stellen over dit of een ander artikel. Ik moedig je aan om jou reactie of vraag hieronder in het commentaarveld te zetten. Ik zal je vraag altijd persoonlijk beantwoorden. Is dit artikel waardevol voor jou geweest, dan kan het dat ook zijn voor mensen in je omgeving. Wellicht vind je het leuk om dit artikel te delen met jouw favoriete sociale netwerk.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer tips & advies

Ook handig bij jouw bestelling