Groothandelsprijzen tot 10% korting!

Handleiding PestiNext elektronische muizen- en rattenverjagers

Tips & advies over ongedierte

Geschreven door: Francois van Iersel
Handleiding PestiNext elektronische muizen- en rattenverjagers

Producten: handleiding muizenverjager, muizenverjager

Met deze producten ben je snel van het ongedierte uit dit artikel af!

BOB- muizen verjagen - muizenverjager - electromagnetisch (1)
6x Elektronische Muizenverjager (240m²) – 90 dagen Resultaat Garantie
239,95
BOB- muizen verjagen - muizenverjager - electromagnetisch
4x Elektronische Muizenverjager (160m²) - 90 dagen Resultaat Garantie
169,95
BOB- muizen verjagen - muizenverjager - electromagnetisch (4)
2x Elektronische Muizenverjager (80m²) - 90 dagen Resultaat Garantie
89,95

Hoe werken PestiNext elektronische muizen- en rattenverjagers

Je hebt muizen of ratten in huis?…………Je wilt een duurzame en gifvrij oplossing?……..In deze handleiding leg ik je uit hoe je het beste elektronische muizen- en rattenverjagers van PestiNext kunt installeren voor het beste resultaat.

Stroomverbruik is de benzine voor dit elektronische systeem van muizen verjagen

Om de werking van elektronische muizen verjagers beter te begrijpen probeer ik in simpele taal uit te leggen hoe deze verjagers werken. Als professioneel ongedierte adviseur werk ik al sinds 2012 succesvol met deze muizen verjagers. Als je het mij als professional vraagt is dit milieu- en diervriendelijk systeem voor iedereen de moeite waard om uit te proberen of het voor hen ook werkt.

Je kunt de PestiNext muizen verjagers 90 dagen uitproberen. Budget Ongedierte Bestrijden geeft als enige in Nederland en België “90 dagen geen resultaat geld terug garantie”. Dit kunnen wij omdat wij zelf dagelijks met deze units werken, en daardoor ook weten hoe ze werken, en hoe goed ze werken.

PestiNext verjagers maken gebruik van het aanwezige elektromagnetische veld dat standaard in elk huis aanwezig is.

In elke woning is standaard een elektromagnetisch veld aanwezig. Dit is er omdat overal in huis stroom wordt verbruikt. Apparatuur in huis welke constant stroom verbruiken zijn:

 • koelkast
 • diepvries
 • verwarming
 • boiler
 • cv ketel
 • eventueel andere elektrische apparatuur

Als er stroomverbruik is, is er ook een elektromagnetisch veld aanwezig. Dit elektromagnetische veld is aanwezig rondom de bekabeling waardoor de stroom komt. PestiNext units maken juist gebruik van het reeds aanwezig elektromagnetische veld.

Middels een spoel in de units wordt er een verandering in het reeds aanwezige elektromagnetische veld aangebracht. Deze verandering is minimaal en heeft absoluut geen invloed op wifi en andere elektrische apparatuur, maar veroorzaakt wel stress bij muizen en ratten. Deze plaagdieren kunnen niet leven in een stressvolle omgeving en zullen weggaan.

Het grote voordeel is dat elektrische bekabeling zich precies bevindt op plekken waar muizen of ratten zich ook begeven namelijk:

 • boven plafonds
 • geïsoleerde wanden
 • holle ruimte

Door juist op deze plekken een stressvolle omgeving te creëren zijn PestiNext units zo effectief tegen muizen en ratten.

Stroomverbruik veroorzaakt elektromagnetische velden

In de avonduren is er nog meer stroomverbruik omdat dan de verlichting, tv en computers aan staan. Dus omdat er overal in huis stroom wordt verbruikt is er ook overal een elektromagnetisch veld aanwezig.

PestiNext muizen- en ratten verjagers maken juist gebruik van het reeds bestaande elektromagnetisch veld dat standaard in elke woning aanwezig is.

Hoe werkt het

Vanaf het moment dat PestiNext units zijn ingeplugd wordt er een verandering op de achtergrond van het reeds bestaande elektromagnetische veld aangebracht. Deze verandering heeft geen invloed op andere elektrische apparatuur, stoort niet op het wifi signaal en is veilig voor mensen, vogels, honden en katten.

PestiNext muizen- en rattenverjagers produceren zelf een zeer laag elektromagnetisch veld. De effectieve werking zit in het veranderen van het reeds aanwezige elektromagnetisch veld. Deze verandering veroorzaakt stress bij muizen en ratten. Muizen en ratten niet leven in een omgeving waar ze constant gestrest raken en daarom gaan ze weg.

PestiNext units maken ABSOLUUT geen geluid en zijn geen ultrasone units.

Waar plaats je de PestiNext elektronische muizenverjagers?

De plaatsing van de units is van cruciaal belang. Bedenk bij het plaatsen van de units dat ze altijd op afstand zitten van grote stroomverbruikers zoals koelkast, diepvriezer, wasdroger, wasmachine, vaatwasser, boiler, cv ketel, waterpomp enz. Deze grote stroomverbruikers zorgen namelijk voor het transport van het signaal dat door de muizenverjagers wordt gecreëerd.

Je verdeelt de units over het oppervlakte van je woning maar hou dus altijd in gedachten dat je ze altijd op afstand van grote stroomverbruikers plaatst voor het beste resultaat. De units mogen wel naast andere kleine stroomverbruikers zoals tv en computer gedaan worden. Dit versterkt juist de werking.

Hoe snel moet je het effect kunnen zien na installatie?

Normaliter is een muizenprobleem in een woning binnen 1 tot 14 dagen opgelost. Soms kan het wat langer duren. Geef het systeem de tijd. Je hebt immers de 90 dagen garantie. Je loopt dus geen financieel risico!!

TIP: Soms kan het raadzaam zijn om ze in een ander stopcontact te plaatsen. Dit kan namelijk een groot verschil maken. Probeer dit pas als je echt geen verschil merkt na een paar weken. Heb je binnen 14 tot 21 dagen niet het gewenste resultaat neem dan altijd even contact met mij op.

Wat heb je nodig voor je woning

Het is belangrijk dat je het juist aantal units in je huis plaats. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de verandering in het reeds aanwezig elektromagnetisch veld overal even sterk is. Je zou anders een verplaatsing van het probleem kunnen krijgen en dat is niet wat je wilt.

 1. Appartement of bungalow tot 100m² > 2 units verdeeld over de woning
 1. Kleine eengezinswoning > 4 units verdeeld over de woning (2 beneden en 2 boven)
 1. Grote eengezinswoning > 6 units verdeeld over de woning (3 beneden en 3 boven)
 1. Vrijstaande woning > 6 units verdeeld over de woning (3 beneden en 3 boven)
 1. Villa 8 tot 10 units verdeeld over de woning (minimaal 4 beneden en boven)

Het beste is om voor elke 40m² vloeroppervlakte van een woning één PestiNext muizen/rattenverjager te plaatsen. Heb je een woning waarvan de begane grond 70m2 is dan heb je 4 PestiNext muizen/ratten verjagers nodig.

Heb je een woning met een drie fasen verdeelgroep dan heb je voor elke groep een elektronische dierverjager nodig.

budget-ongedierte-bestrijden-direct-bestellen

Voordelen PestiNext muizen- en ratten verjagers

Het gebruik van PestiNext muizen- en rattenverjagers heeft vele voordelen. Deze voordelen zijn:

 1. Geen giftige chemicaliën in je huis.
 1. Geen dode muizen of ratten in je huis.
 1. Geen nare geuren.
 1. Veilig voor kinderen, honden, katten en vogels.
 1. Milieuvriendelijk.
 1. Duurzaam.
 1. Geen dure ongediertebestrijder nodig.

Over Budget Ongedierte Bestrijden

Budget Ongedierte Bestrijden is een gediplomeerd en gecertificeerd ongedierte adviesbedrijf dat zich voor muizen en ratten richt op gifvrije, duurzame oplossingen. Wij zijn er door onze ervaring van overtuigd, dat heel veel overlast van ongewenste beestjes waaronder ratten en muizen zijn op te lossen zonder gebruik van giftige chemicaliën.

Wij werken al sinds 2012 als professioneel ongedierte adviesbedrijf met deze units. Als ze onverhoopt niet het gewenste resultaat geven dan is daar altijd een oorzaak voor.

Op deze site geven wij alle informatie welke van belang zijn voor duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Soms is het noodzakelijk om wat extra maatregelen te nemen.

Wat doen elektronische muizen verjagers bij andere dieren

PestiNext units zijn veilig te gebruiken als je een hond, kat of vogel hebt. Konijnen, hamsters, cavia`s, woestijnratten en andere knaagdieren kunnen wel beïnvloed worden door deze technologie. Heb je een van deze dieren in huis dan is het belangrijk om te zorgen dat ze rondom minimaal 1,5 meter vrij staan van elektra en elektrische bekabeling.

Hoe werkt een PestiNext muizen en ratten verjager

Je steekt simpelweg de units in een stopcontact verdeeld door je woning. Zoals aangegeven plaats je de units op afstand van grote stroomverbruikers en nooit in de meterkast.

Vanaf het moment dat de units zijn ingeplugd veranderd het reeds bestaande elektromagnetische veld in je woning. Deze verandering is voor mensen, honden katten en vogels onschadelijk. Muizen en ratten raken ervan gestrest.

Deze technologie zal direct op muizen en ratten gaan inwerken. Hierdoor kan het ineens heel stil worden voor enkele dagen. Na enkele dagen kun je soms wat extra activiteit gaan waarnemen. Dit komt doordat muizen en ratten dan een rustige plek willen zoeken, maar die niet kunnen vinden. Uiteindelijk zullen ze weggaan omdat ze geen rustige schuilplaats meer kunnen vinden in je huis.

Led Lampjes op de elektronische dierverjager

Groen lampje : Dit lampje brand constant en is een teken dat de unit is ingeschakeld. Rood lampje : Dit lampje knippert aan en uit. Op dat moment is de unit actief. Als dit lampje niet brandt is de unit voor 3 minuten in ruststand. Deze cyclus wordt constant herhaald.

Blauw lampje : dit is een nachtlampje wat je handmatig aan en uit kunt zetten.

Het is de bedoeling dat de units altijd blijven ingeplugd om te voorkomen dat overlast van muizen of ratten terug komt. De units verbruiken zeer weinig stroom.

Ultrasoon dierverjagers

PestiNext dierverjagers zijn absoluut geen ultrasoon dierverjagers. Ultrasone dierverjagers maken geluid en dat doen PestiNext verjagers niet. Dit is een wezenlijk verschil in effectiviteit, werking en ervaring. Elektronische muizen verjagers van PestiNext zijn ook heel goed als preventief middel in te zetten. Voorkomen is immers beter dan achteraf bestrijden.

Versnellen van het proces

Heb je erg veel last van muizen of ratten in je woning dan is het raadzaam om er in het begin professionele klapvallen of ander vangmiddelen voor muizen of ratten bij te zetten. Dit zal het resultaat aanzienlijk versnellen en de populatie snel kleiner maken.

LEES OOK
Hoe werken PestiNext muizenverjagers?
Elektronische muizenverjagers voor in huis

2 reacties

 1. hallo ,

  Hoe weet ik zeker dat wanneer het stress bij muizen geeft en niet ( ook al is het maar gering) ook stress bij mij geeft.

  mvg Koen

  1. Beste Koen, dank voor je reactie. Jij bent geen knaagdier en een muis wel. Een hond hoort een hondenfluitje maar een mens niet. Beide zijn het zoogdieren maar elk heeft zijn of haar gevoeligheden. Mensen, honden en katten merken niets van de muizen verjagers terwijl konijnen, hamsters, cavia`s en andere knaagdieren er wel last van hebben. Is je vraag zo voldoende beantwoord? Anders hoor ik graag van je., Met vriendelijke groet François.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer tips & advies

<strong>Hoe werken PestiNext muizenverjagers?</strong>

Hoe werken PestiNext muizenverjagers?

In dit artikel ga ik je uitleggen hoe PestiNext muizenverjagers werken en wat je kunt verwachten in je huis nadat…
Raxit deurrubbers deurafdichtingen tegen ongedierte

Raxit deurrubbers deurafdichtingen tegen ongedierte

Wat zijn Raxit deurafdichting en deurrubbers tegen ongedierte? Raxit deurafdichtingen en deurrubbers bieden een eenvoudig te monteren knaagdierwerende oplossing waarmee…
Waarom veroorzaken duiven zoveel overlast?

Waarom veroorzaken duiven zoveel overlast?

Duiven zijn wereldwijd overlast gevende vogels Heb je met duiven overlast te maken dan ben je waarschijnlijk ten einde raad.…
Kan ik muizen gifvrij bestrijden?

Kan ik muizen gifvrij bestrijden?

Jakkus…..ik heb last van muizen in huis! Je komt de huiskamer in lopen…….en wat zie je daar…..een muis. Jakkus……ik heb…
  Winkelwagen
  Je winkelwagen is leeg!Terug naar Shop
   Calculate Shipping
   Ook handig bij jouw bestelling