Muis vangen

Tips & advies over ongedierte

Muis vangen

Producten: muis vangen, muizen bestrijden, muizen vangen

Met deze producten ben je snel van het ongedierte uit dit artikel af!

BOB- muizen verjagen - muizenverjager - electromagnetisch (1)
6 - Elektronische Muizenverjager
119,94
BOB- muizen verjagen - muizenverjager - electromagnetisch (4)
2 - Elektronische Muizenverjager
49,45

Bij constatering van muizen in huishoudens of bedrijfsgebouwen is het belangrijk dat er direct actie ondernomen wordt. Die ene muis kan ineens meerdere muizen zijn en vermenigvuldigen tot een enorme muizenplaag. Bij een muis vangen is het belangrijk dat er zo nauwkeurig mogelijk te werk wordt gegaan.

Preventie kan door ervoor te zorgen dat de omgeving goed schoon is en een huis of bedrijfsgebouw te controleren op kieren en gaten waar de muizen eventueel doorheen kunnen kruipen. Als dit is misgegaan en er bevindt zich een muis in de omgeving dan is een muis vangen een goede optie. Bij Budget Ongedierte Bestrijden kun je terecht voor zowel preventieve maatregelen tegen muizen als een muis vangen. 

Preventie muizen met Budget Ongedierte Bestrijden

Om muizenoverlast tegen te gaan of te voorkomen, dan kunnen wij je onze elektronische muizenverjagers aanraden. Onze elektronische muizenverjager is vandaag de dag een algemeen geaccepteerde manier voor het verjagen van muizen waar wij al sinds 2012 mee werken.

Met deze unieke technologie hoef je alleen maar de elektronische muizenverjager in een aantal stopcontacten te stoppen, inschakelen en je kunt beginnen met het afstoten van muizen uit je huis of bedrijf. De PestiNext muizenverjager is niet ultrasoon en maak dus absoluut geen geluid, maar verandert het bestaande elektromagnetisch veld en structuur in je woning of bedrijfsgebouw.

Deze verandering is moeilijk te verdragen door muizen en dit zorgt bij hen voor stress en desoriëntatie. Hoeveel elektronische muizenverjagers je nodig hebt is afhankelijk van de grootte van je woning. Je hebt er 1 per 30m2 vloeroppervlakte van je woning nodig zonder je zolder erbij op te tellen, Je hebt bijvoorbeeld een woning met een begane grond oppervlakte van 70m2 dan doe je dit x 2 en kom je op 140m2. Je telt de zolder niet mee. Je hebt dan 4 elektronische muizenverjagers nodig.

Een muis vangen in combinatie met onze elektronische muizenverjager is nog eenvoudiger omdat muizen gedesoriënteerd raken door het systeem. ze lopen daardoor eerder in de val en wordt een muis vangen kinderspel.

Muizenoverlast

Muizenoverlast is een veelvoorkomend probleem in Nederland. Muizen vergroten hun territorium en beperken zich niet altijd tot één verblijf wanneer er sprake is van een toenemende muizenpopulatie. Waar ze zich bevinden is afhankelijk van waar natuurlijk vijanden aanwezig zijn en waar zij hun voedsel vandaan kunnen halen. Dit kan dus leiden tot muizenoverlast.

Bij muizenoverlast zijn er verschillende mogelijkheden om muizen te bestrijden. Het probleem is dat veel van deze oplossingen milieuonvriendelijk, dieronvriendelijk en onhygiënisch zijn. Budget Ongedierte Bestrijden biedt hiervoor de oplossing door ook milieuvriendelijk, diervriendelijk en hygiënische middelen aan te bieden die muizenoverlast tegengaan. 

Muizen bestrijden op een milieuvriendelijke manier

Om muizenoverlast tegen te gaan, wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van giftige chemicaliën die gevaarlijk zijn voor het milieu. Wanneer je wilt bijdragen aan de vermindering van het gebruik van giftige stoffen en chemicaliën, dan is het gebruik van elektronische muizenverjagers de beste keuze! Wij van Budget Ongedierte Bestrijden willen graag bijdragen aan het verbeteren van ons milieu voor de toekomst van jou, onze kinderen en de kinderen van de toekomstige generatie.

Wanneer wij samen op een milieuvriendelijke wijze muizenoverlast en overlast van ander ongedierte gaan bestrijden kunnen we met zijn allen zorgen voor een betere en gezondere leef- en werkomgeving. Het gebruik van onze elektronische muizenverjagers is 100% veilig en heeft absoluut geen invloed op katten, honden, vogels en andere huisdieren evenals computers en andere elektrische apparatuur of elektrische stromen. 

Muizen verdelgen: Gifvrij Plaagdier Management

Wij van Budget Ongedierte Bestrijden geloven in de GPM Gifvrij Plaagdier Management methode. In onze huidige maatschappij zijn duurzaam en milieuvriendelijk twee woorden die niet meer weg te denken zijn. Door het gebruik van de GPM Gifvrij Plaagdier Management dragen wij beide termen een warm hart toe. Naar onze mening zit aan het gebruik van pesticiden bij muizen verdelgen vele nadelige neveneffecten en daarbij wordt het soms op een onzorgvuldige en onprofessionele manier.

Zo levert het elk jaar weer opnieuw een groot aantal vergiftigingen op van kinderen. Ook kan het zorgen voor doorvergiftiging naar roofvogels en landroofdieren door rodenticiden. Gifvrij Plaagdier Management biedt dus de oplossing voor muizen bestrijden op een effectieve en veilig manier. Budget Ongedierte Bestrijden kan helpen met alternatieven voor muizengif en rattengif

Samen met Budget Ongedierte Bestrijden muizen verdelgen

Bij Budget Ongedierte Bestrijden hebben wij verschillende middelen voor muizen verdelgen zonder gebruik van muizengif. Om muizen te voorkomen of, wanneer het kwaad al geschied is, te verjagen, dan kunnen wij je onze PestiNext elektronische muizenverjagers aanraden.

Deze muizenverjagers kun je gewoon in het stopcontact stoppen en vervolgens doet de elektronische muizenverjager zijn werk door het elektromagnetisch veld te veranderen waardoor de muizen geïrriteerd, gestrest en gedesoriënteerd raken. Natuurlijk hebben wij ook tal van andere producten waarmee je overlast van muizen te lijf kunt gaan, zoals:

  • muizenklemmen
  • lokaasdepot met muizenval
  • diervriendelijke vallen 

Muizen

Muizen lijken in eerste instantie onschuldige beestjes, maar pas op: ze kunnen voor een ravage zorgen. Muizen zijn onhygiënische beestjes, want ze knagen, poepen en piesen aan één stuk door. Vaak betekent ook één muis meerdere muizen. Muizen planten zich namelijk razendsnel voort, waardoor er in een mum van tijd een muizenplaag kan ontstaan in je woning of bedrijfsgebouw.

Dit zorgt op zijn beurt weer voor overlast, want ze laten overal hun keutels achter en ook kunnen ze overal aan knagen. Het is bovendien ook niet goed voor je gezondheid om een muizenplaag te hebben in je huis of kantoor, want muizen dragen vaak ziektekiemen met zich mee die ten koste kunnen gaan van je gezondheid. Wanneer men overlast heeft van muizen in je huis of je bedrijfsgebouw en je wilt ze gaan bestrijden, dan is vaak de eerste gedachte die mensen hebben om naar de winkel te gaan en daar muizengif te kopen.

Dit is een erg logische gedachte, want dit is doorgaans de methode voor muizen bestrijden. Het probleem is alleen dat deze methode erg milieuonvriendelijk is en dat ook nadelige effecten kan hebben op je omgeving. Daarom staan wij van Budget Ongedierte Bestrijden ook voor gifvrije methodes om muizenplagen te bestrijden. 

Lees ook
Ik heb muizen in huis. Wat kan ik het beste doen?
Muizenval kopen. De beste manier om een muizenval te zetten.
Gebruik van muizengif

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer tips & advies

Muizenoverlast

Muizenoverlast

Muizenoverlast – Dit kun je eraan doen zonder gebruik van muizengif Veel mensen hebben er last van: Muizenoverlast. Doordat muizen…
Hoe ontstaat een Muizenplaag

Hoe ontstaat een Muizenplaag

Zo ontstaat een muizenplaag Er wordt in de volksmond al snel over een muizenplaag gesproken, maar van een echte plaag…
Tips tegen muizen op kantoor

Tips tegen muizen op kantoor

Heb jij ook last van muizen op kantoor? Veroorzaken ze bij jou ook paniek en stress situaties?…..Wordt eten in het…
Muizen bestrijden zonder giftige stoffen

Muizen bestrijden zonder giftige stoffen

Muizen bestrijden zonder giftige stoffen In dit artikel ga ik je als professioneel ongedierte adviseur uitleg geven over muizen bestrijden…
Ook handig bij jouw bestelling