Groothandelsprijzen tot 10% korting!

Muizen verjagen met geluid

Tips & advies over ongedierte

Geschreven door: Francois van Iersel
Muizen verjagen met geluid

Producten: Muizen verjagen, muizen verjagen met geluid

Met deze producten ben je snel van het ongedierte uit dit artikel af!

BOB- muizen verjagen - muizenverjager - electromagnetisch (2)
PestiNext® Elektronische Rattenverjager – 90 dagen Resultaat Garantie
49,95
BOB- muizen verjagen - muizenverjager - electromagnetisch (2)
PestiNext® Elektronische Muizenverjager – 90 dagen Resultaat Garantie
49,95
BOB- muizen verjagen - muizenverjager - electromagnetisch (2)
Elektronische Rattenverjager (40m²) - 90 dagen Resultaat Garantie
49,95
PestiNext-muizenklem-muizenval-5stuks
5x Professionele muizenval (muizenklem)
6,75

Muizen verjagen met geluid is heel iets anders dan het systeem van de PestiNext muizenverjager. Muizen verjagen met geluid kan heel goed werken in een lege ruimte. In ruimte waar spullen staan en boven plafonds werkt het niet optimaal. Ik ga uitleggen waarom niet.

Muizen verjagen met geluid

Muizen verjagen met ultrasoon geluid werkt goed als het zich binnen het gehoorveld van van de muizen begeeft. Boven plafonds, achter muren en in geïsoleerde wanden dringen de ultrasone tonen niet goed door op muizen en zal daardoor niet effectief zijn. Heb je muizen boven je plafond van je slaapkamer, dan heeft een ultrasoon muizenverjager in je slaapkamer geen nut want de ultrasone geluidsgolven zijn boven het plafond niet meer effectief.

Muizen verjagen met ultrasoon geluid werkt dus alleen goed in open ruimtes zonder obstakels. Ik heb als professioneel ongedierte adviseur vroeger zelf met soortgelijke systemen gewerkt en kan dit uit eigen ervaring zeggen. Ik ben 35 jaar werkzaam geweest in de voedingsmiddelenindustrie waar deze systemen in gebruik waren.

Tussen muizen verjagen met geluid en het systeem van PestiNext muizenverjagers zit een cruciaal verschil. Het PestiNext systeem maakt gebruik van het elektrische netwerk in je woning. Elektrische bekabeling in je huis zit juist op plaatsen waar ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken zich schuil houden zoals boven een plafond en in geïsoleerde wanden..

PestiNext muizenverjagers brengen een verandering aan in het reeds bestaande elektromagnetische veld dat zich rondom de elektrische bekabeling begeeft, en veroorzaakt absoluut GÉÉN geluid. De verandering welke PestiNext muizenverjagers maken, kunnen muizen, ratten en kakkerlakken niet verdragen. Ze raken gestrest en gedesoriënteerd. 

Muizen verjagen met ultrasoon geluid is dus iets heel anders dan het systeem van PestiNext. Bovendien zijn de ultrasone tonen soms hoorbaar voor mensen en kunnen als zeer vervelend worden ervaren en hoofdpijn veroorzaken. Ook kunnen de tonen hoorbaar zijn voor huisdieren zoals honden en katten waarvan ze erg onrustig kunnen worden.

Ultrasoon geluid is een schommelende geluidsgolf met een frequentie die hoger is dan de bovengrens van het menselijk gehoor. Ultrasoon geluid wordt niet gescheiden van normaal hoorbaar geluid op basis van verschillen in fysische eigenschappen, maar alleen door het feit dat niet alle mensen ze horen. Sommige mensen horen het wel. Het verschilt dus van mens tot mens. Ik heb mensen gesproken die ultrasoon geluid horen en er echt last van hadden. 

Muizen verjagen met geluid kan dus heel goed werken in open ruimtes waar geen mensen of huisdieren aanwezig zijn.

PestiNext muizenverjagers zijn daarentegen geheel zonder ultrasoon geluid en werken echt elektronisch en ze zijn veilig voor mens en huisdier.

BOB- muizen verjagen - muizenverjager - electromagnetisch (2)

Ultrasoon muizenverjager zeer hinderlijk

Een ultrasoon muizenverjager kan een zeer hinderlijke apparaat zijn. Voor alle duidelijkheid geef ik hier aan dat Budget Ongedierte Bestrijden absoluut GÉÉN ultrasoon muizenverjager heeft, maar een totaal ander systeem met een elektromagnetische werking. Hierover later in dit artikel meer.

Ultrasoon geluidsapparatuur worden voor meerdere doeleinden verkocht en gebruikt door consumenten. 

Ultrasoon apparatuur worden verkocht voor :

 • Muizenverjager
 • Rattenverjager
 • Kattenverjager
 • Insectenverjager
 • Wildverjager
 • Hondenverjager
 • Vogelverjager

Mijn eigen ervaring als professioneel ongedierte adviseur met ultrasoon apparatuur uit de tijd dat ik in de voedingsmiddelenindustrie werkzaam was is gemiddeld. Laten we wel wezen dat bijvoorbeeld een ultrasoon muizenverjager goed kan werken in een bedrijfshal waar verder geen obstakels staan. Het ultrasoon geluid gaat niet door obstakels heen en komt niet boven plafonds en achter geïsoleerde muren of kasten. 

Een Ultrasoon muizenverjager kan goed werken als het ongedierte zich in de straal van het ultrasoon geluid bevindt. Je verjaagd het ongedierte dus naar plaatsen waar de ultrasone geluidsgolven geen invloed hebben op het ongedierte. Als je met ultrasoon geluidsapparatuur werkt zul je dus meerdere units moeten hebben, en in alle vertrekken en boven plafonds dienen te plaatsen voor een goed resultaat. 

PestiNext muizenverjagers hebben een heel andere werking waarvan de effectiviteit reed aangetoond en bewezen met een succespercentage van 98%. 

Ultrasoon Geluid schadelijk voor gezondheid !

Uit diverse onderzoeken blijkt dat Ultrasoon geluid gevolgen kan hebben voor de gezondheid tevens kan het gehoorbeschadigingen veroorzaken. Zwangere vrouwen wordt afgeraden om zich lang bloot te stellen aan Ultrasoon geluid.

Achtergrondinformatie ultrasone geluidsgolven.

Een ultrasone trilling is een mechanische trilling die zich met de geluidssnelheid voortbeweegt in een vaste stof, in een vloeistof of in de lucht. Ultrageluid ontstaat als de ultrasone trilling de mechanische energie naar de lucht afgeeft. Ultrageluid is voor de mens niet hoorbaar; het is geluid met een kleine golflengte en een frequentie boven de 20 kHz. 

Ultrasone trillingen planten zich in de lucht rechtlijnig voort; ze kunnen uitstekend worden gereflecteerd en geabsorbeerd. Dit is 1 van de reden dat ultrasoon geluid niet effectief is tegen muizen, ratten en kakkerlakken.

Er zijn verschillende apparatuur in de winkels verkrijgbaar die Ultrasoon geluid produceren. Vaak worden deze apparatuur aangeboden als zijnde Ongediertebestrijding Apparatuur die ook nog eens tegen tal van ongewenste beestjes werken. Muizen zijn inderdaad erg gevoelig voor het Ultrasone geluid. De muizen dienen echter wel in het gehoorveld van het geluid te zijn, willen ze er last van hebben en weg gaan.

Er kleven echter een aantal nare neveneffecten aan. Honden en katten horen deze geluiden namelijk ook. Dus als je een hond of een kat in huis hebt en je gebruikt Ultrasoon geluids apparatuur dan heeft je hond of kat er ook erg veel hinder van. Ook konijnen horen de Ultrasoon geluiden. Ze raken er behoorlijk gestrest van en worden zeer onrustig.

Ook is er het risico voor gehoorschade bij hoogfrequente geluiden. Vooral bij blootstelling aan geluiden, die in het overgangsgebied tussen hoorbaar en ultrageluid liggen rond de 20.000 Hz.

Er zijn ook algemene risico`s verbonden aan gebruik van Ultrasoon geluids apparatuur. Ze kunnen op het menselijk lichaam inwerken. Dit komt door overdracht van de trillingen via de lucht of door direct contact met de trillingen via een vaste stof of een vloeistof.

Beschreven verschijnselen bij blootstelling aan Ultrasone geluidsgolven voor een langere periode zijn gehoorvermindering, druk op de oren, men kan duizelig worden, het lichaamsoppervlak kan verwarmen en men kan schade aan de ogen krijgen.

Ultrasoon geluids apparatuur welke tegen ongedierte worden ingezet produceren 24 uur per dag dit geluid wat voor de mens niet waarneembaar is. Dit kan dus schadelijke gevolgen hebben voor mensen die lange tijd in ruimtes werken waar deze apparatuur aanwezig zijn.

Bron : © 2015 – FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu

Muizen in huis bestrijden met ultrasone geluiden? Vaak krijg ik de vraag of PestiNext muizenverjagers ook ultrasoon apparatuur zijn. Neen……...PestiNext muizenverjagers zijn absoluut geen ultrasoon apparatuur en maken geen geluid.

Ultrasone apparaten produceren geluidsgolven. PestiNext muizenverjagers maken absoluut geen geluid en werken volgens een heel ander principe. Deze muizenverjagers maken gebruik van het elektriciteitsnetwerk in een huis of gebouw. PestiNext muizenverjagers zijn daarom werkzaam op alle plaatsen waar elektriciteit bekabeling loopt en waar men normaal gesproken zeer moeilijk of zelfs helemaal niet bij kan komen. Boven plafonds, in muren en achter kasten. 

Ultrasone muizenverjagers produceren daarentegen geluidsgolven die niet overal bij komen. Zet je een ultrasoon muizenverjager in de huiskamer, dan zal het geluid boven het plafond, achter kasten en andere meubels geen effect hebben. En dat zijn juist de plaatsen waar in de regel muizen zitten.

Muizen houden zich juist schuil boven het plafond, in een geïsoleerde muur of in een spouw. Op die plaatsen zit ook elektriciteitskabel en daarom zijn de PestiNext muizenverjagers daar wel effectief.

Muizen in huis bestrijden met ultrasone geluiden kan alleen werken als het in het gehoorveld van het ongedierte komt. Er zal dan ook altijd in elke ruimte minimaal 1 ultrasone muizenverjager geplaatst moeten worden. Een goedkoop apparaat wordt op die manier nog kostbaar omdat je veel meer units nodig hebt.

PestiNext muizenverjagers maken geen gebruik van ultrasoon geluid en kunnen daar ook niet mee vergeleken worden. Daar komt nog bij dat sommige mensen het ultrasone geluid ook opvangen en horen. 

Dat wordt vaak als zeer hinderlijk ervaren en men kan er hoofdpijn van krijgen. Ultrasoon geluid wordt daarom gebruikt om hangjongeren op bepaalde plaatsen te weren. Daarmee wordt bewezen dat ultrasoon apparatuur hinderlijk is voor mensen.

Als hangjongeren gaan lopen van ultrasoon geluid, dan kan het niet anders dan heel storend zijn voor hen, maar ook voor jou. Muizen in huis bestrijden met ultrasone geluiden is mijn inziens niet de oplossing voor jou muizenprobleem.

Muis in huis? Kies voor de diervriendelijke manier

De bekendste alternatieven om een muis in je woning of bedrijf te bestrijden, zijn het gebruik van muizenvallen, muizengif of lijmplanken. Helaas zijn dit tijdelijke oplossingen en ook nog eens milieu- en dieronvriendelijk zijn.

Tegenwoordig zijn muizen en ander ongedierte ook te verjagen middels het puls moduleren van het reeds aanwezige elektromagnetische veld bij je in huis. Deze bewezen techniek werkt goed bij het bestrijden en verjagen van muizen. Als professioneel ongedierte adviseur werk ik zelf al sinds 2012 met PestiNext muizenverjagers.

Wat doet een elektronische muizenverjager?

Een elektronische muizenverjager maakt simpel gezegd een verandering in het reeds bestaande elektromagnetische veld dat bij je thuis of in het bedrijf aanwezig is. Pulsmodulatie is hierbij erg belangrijk. Pulsmodulatie is het aanzetten en uitschakelen van een spoel waardoor schokgolven ontstaan. De schokgolven en de intensiteit van de verandering zorgen ervoor dat muizen en ratten drang naar water krijgen en dat ze gedesoriënteerd raken. Ze raken gestrest van deze veranderingen en zullen daardoor vertrekken. Muizen kunnen simpelweg niet leven in een omgeving waar de PestiNext muizenverjager is geïnstalleerd. 

Belangrijk bij elektronisch muizen verjagen

Het belangrijkste bij muizen verjagen is de verandering die gemaakt wordt in het reeds bestaande elektromagnetische veld. Door deze verandering raken muizen gestrest en zullen ze weggaan. Is de verandering niet sterk genoeg dan zal de overlast van muizen niet opgelost worden, of ze komen zeer snel terug.

PestiNext muizenverjagers zijn absoluut NIET Ultrasoon

PestiNext muizenverjagers zijn absoluut niet ultrasoon en hebben ook geen ultrasoon functie. Wees daarom niet gevreesd dat je een geluidje zal horen want PestiNext muizenverjagers maken gewoonweg geen geluid.

bestel direct een PestiNext insectenval

LEES OOK
Elektronische muizenverjager voor in huis
Muizen verjagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer tips & advies

Handleiding PestiNext elektronische muizen- en rattenverjagers

Handleiding PestiNext elektronische muizen- en rattenverjagers

Hoe werken PestiNext elektronische muizen- en rattenverjagers Je hebt muizen of ratten in huis?…………Je wilt een duurzame en gifvrij oplossing?……..In…
<strong>Hoe werken PestiNext muizenverjagers?</strong>

Hoe werken PestiNext muizenverjagers?

In dit artikel ga ik je uitleggen hoe PestiNext muizenverjagers werken en wat je kunt verwachten in je huis nadat…
Waarom veroorzaken duiven zoveel overlast?

Waarom veroorzaken duiven zoveel overlast?

Duiven zijn wereldwijd overlast gevende vogels Heb je met duiven overlast te maken dan ben je waarschijnlijk ten einde raad.…
Kan ik muizen gifvrij bestrijden?

Kan ik muizen gifvrij bestrijden?

Jakkus…..ik heb last van muizen in huis! Je komt de huiskamer in lopen…….en wat zie je daar…..een muis. Jakkus……ik heb…
  Winkelwagen
  Je winkelwagen is leeg!Terug naar Shop
   Calculate Shipping
   Ook handig bij jouw bestelling