Muizen verjagen

Tips & advies over ongedierte

Muizen verjagen

Producten: Elektronische dierverjagers, Muizen verjagen, Ultrasone dierverjagers

Met deze producten ben je snel van het ongedierte uit dit artikel af!

BOB- muizen verjagen - muizenverjager - electromagnetisch
4 - Elektronische Muizenverjager
94,96
PestiNext muizen en ratten afweermiddel
Muizen en Ratten afweermiddel
13,9645,00
rvs wering gaas-netnox-muizengaas-afdichtingsnet
Muizengaas - Afdichtingsnet -rvs wering gaas 5 cm
5,7547,50
professionele-muizenklem
Professionele muizenklem - muizenval
1,85119,95

Muizen verjagen met geluid

Muizen verjagen met geluid is heel iets anders dan het systeem van Budget Ongedierte bestrijden. Muizen verjagen met geluid kan heel goed werken in een lege ruimte waar geen obstakels aanwezig zijn. Ruimte waar spullen in staan werkt het niet optimaal. BOB gaat uitleggen waarom niet.

Muizen verjagen met ultrasoon geluid werkt goed als het zich binnen het gehoorveld van de muizen begeeft.  Boven plafonds, achter muren en in geïsoleerde wanden dringt het geluid van ultrasoon apparatuur niet goed door op het ongedierte en zal daardoor niet effectief zijn. Heb je muizen boven je plafond van je slaapkamer, dan heeft een ultrasoon apparaat in je slaapkamer geen nut want de ultrasone geluidsgolven zijn boven het plafond niet meer effectief.

Muizen verjagen met ultrasoon geluid werkt dus alleen goed in open ruimtes zonder obstakels. Ik heb zelf vroeger met soortgelijke systemen gewerkt en kan dit uit eigen ervaring zeggen. Ik ben 35 jaar werkzaam geweest in de voedingsmiddelenindustrie waar deze systemen in gebruik waren.

Tussen muizen verjagen met geluid en het systeem van Budget Ongedierte Bestrijden zit een degelijk verschil. Ons elektronische systeem maakt gebruik van het elektrische systeem in een woning. De bekabeling van het elektrische systeem zit juist op plaatsen waar muizen zich schuil houden. Boven je plafond of in een holle ruimte loopt vaak elektrische bekabeling, en daar houden muizen zich schuil.

Muizen verjagen zonder geluid

Muizen verjagen met het systeem van Budget Ongedierte Bestrijden werkt anders dan met geluidsgolven. Het brengt namelijk een verandering aan in het reeds bestaande elektromagnetische veld en veroorzaakt dus GÉÉN geluid. De verandering die ons systeem maakt, kunnen muizen niet verdragen. Muizen raken gestrest en gedesoriënteerd, en simpelweg gezegd kunnen muizen niet leven in een omgeving waar ze constant gestresst raken. 

Muizen verjagen met ultrasoon geluid is dus iets heel anders. Bovendien zijn de ultrasone tonen soms hoorbaar voor mensen en kan als zeer vervelend worden ervaren. Ook kunnen de tonen hoorbaar zijn voor huisdieren zoals honden en katten. Zij kunnen er ook erg onrustig van worden.

Ultrasoon geluid is een schommelende geluidsgolf met een frequentie die hoger is dan de bovengrens van het menselijk gehoor.  Ultrasoon geluid wordt niet gescheiden van normaal hoorbaar geluid op basis van verschillen in fysische eigenschappen, maar alleen door het feit dat niet alle mensen het horen. Sommige mensen horen het wel. Het verschilt dus van mens tot mens. Muizen verjagen met geluid kan dus heel goed werken in open ruimtes waar geen mensen of huisdieren aanwezig zijn.

Elektronisch muizen verjagen 

Elektronische muizen verjagen heeft de laatste jaren enorm veel populariteit gewonnen. Veel mensen stappen af van het gebruik van muizengif en kiezen in plaats daarvan voor een duurzaam en milieuvriendelijke oplossing. 

Elektronische muizen verjagen met met het systeem van Budget Ongedierte bestrijden is veilig voor kinderen, huisdieren en jezelf. Deze units zijn getest en voldoen aan alle wettelijke eisen. Ben je op zoek naar een manier om muizen te bestrijden zonder gif, dan hebben wij de perfecte oplossing voor jouw.

Muizen verjagen op elektronische wijze is effectiever dan ultrasoon

Traditionele ultrasone muizenverjagers zenden ultrasone geluids golven uit om muizen af te schrikken. Hoewel men beweert dat deze ultrasone geluidsgolven niet waarneembaar zijn voor mensen en dieren, blijkt het in de praktijk toch anders te zijn. 

Huisdieren zoals honden, katten maar ook mensen kunnen deze ultrasone geluidsgolven soms horen. Bij huisdieren kan het stress en angst veroorzaken terwijl het bij mensen hoofdpijn klachten kan geven. 

Muizenproblemen vinden meestal plaats in holle ruimten boven plafonds, in holle ruimte van wanden en muren. Ultrasone  geluidsgolven zullen niet doordringen door je plafond en niet door je muren. Obstakels zoals meubels en muren houden ultrasone geluidsgolven tegen waardoor ze niet effectief zijn. 

Het alternatief voor ultrasone muizenverjagers

Elektronische dierverjagers van Budget Ongedierte Bestrijden vormen het perfecte elektronische alternatief voor ultrasone muizenverjagers. Elektronische dierverjagers van Budget Ongedierte Bestrijden maken absoluut geen geluid maar maken gebruik van het reeds aanwezige elektromagnetische veld dat standaard in elke gebouw aanwezig is. Dus ook bij je thuis en op je werk. 

Elektronische dierverjagers van Budget Ongedierte Bestrijden veroorzaken geen ongemak voor huisdieren zoals honden en katten en zeker ook niet voor mensen.

LEES OOK
Muizen verjagen met geur
Elektronische muizenverjager voor in huis
De beste manier om een muizenval te zetten

Ik stel het erg op prijs dat je dit artikel hebt gelezen. Ik help je graag met informatie die voor jou zinvol is, of kan zijn over allerlei soorten ongedierte. Ik kan me voorstellen dat je, je soms zorgen maakt en een vraag wilt stellen over dit of een ander artikel. Ik moedig je aan om jou reactie of vraag hieronder in het commentaarveld te zetten. Ik zal je vraag altijd persoonlijk beantwoorden. Is dit artikel waardevol voor jou geweest, dan kan het dat ook zijn voor mensen in je omgeving. Wellicht vind je het leuk om dit artikel te delen met jouw favoriete sociale netwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer tips & advies

Muizenoverlast

Muizenoverlast

Muizenoverlast – Dit kun je eraan doen zonder gebruik van muizengif Veel mensen hebben er last van: Muizenoverlast. Doordat muizen…
Hoe ontstaat een Muizenplaag

Hoe ontstaat een Muizenplaag

Zo ontstaat een muizenplaag Er wordt in de volksmond al snel over een muizenplaag gesproken, maar van een echte plaag…
Tips tegen muizen op kantoor

Tips tegen muizen op kantoor

Heb jij ook last van muizen op kantoor? Veroorzaken ze bij jou ook paniek en stress situaties?…..Wordt eten in het…
Muizen bestrijden zonder giftige stoffen

Muizen bestrijden zonder giftige stoffen

Muizen bestrijden zonder giftige stoffen In dit artikel ga ik je als professioneel ongedierte adviseur uitleg geven over muizen bestrijden…
Ook handig bij jouw bestelling