Ratten verjagen met geur – Tupoleum

Tips & advies over ongedierte

Ratten verjagen met geur – Tupoleum

Producten: ratten verjagen, ratten verjagen met geur

Met deze producten ben je snel van het ongedierte uit dit artikel af!

kleine plastic geurzuil voor tupoleum witte
Tupoleum - Geurzuil
31,75
Tupoleum – Geurverdrijfmiddel
Oase blokjes
4,95
tupoleum
0.5 liter - Tupoleum® geurstof - geurverdrijfmiddel - wiladafweermiddel
44,45
Tupoleum – Geurverdrijfmiddel voor ratten
Tupoleum - Geurverdrijfmiddel voor ratten
49,45

Tupoleum als alternatief voor rattengif

Ratten verjagen met geur is een ideale oplossing voor het niet meer toegestane rattengif. Heb je buiten overlast van ratten dan is ratten verjagen met geur in veel gevallen het ideale alternatief. 

Ratten verjagen met geur

De basis van ratten verjagen met geur is het creëren van een situatie die als zeer onaangenaam en schrikwekkend wordt ervaren. Ratten zijn bang van natuurlijke vijanden zoals grotere roofdieren en ze zijn bang van brand. Beide geuren zijn naast etherische oliën die ze niet fijn vinden, prominent vertegenwoordigd in de geur die nodig is om buiten ratten te verjagen. 

Ratten verjagen met Tupoleum

Ratten verjagen met Tupoleum is een snelle en effectieve manier om ratten weg te krijgen van plaatsen waar ze niet zijn gewenst. Heb je bijvoorbeeld last van ratten in je tuin dan is het plaatsen van enkele geurzuiltjes voldoende om je tuin ratvrij te krijgen. 

Tupoleum bevat de afschrikkende geur van natuurlijke vijanden, de geur van brand en de geur van essentiële oliën die ze als niet prettig ervaren. De mix van deze drie afwerende geuren heeft een schrikeffect op ratten waardoor ze het terrein gaan verlaten waar ze het eerst zo heerlijk vonden.

Tupoleum is een getest geurmiddel en wordt met succes door grote Nederlandse ondernemingen zoals Prorail, Natuurmonumenten en de NS ingezet voor het verdrijven van diverse soorten wild en knaagdieren.

Hoe kun je ratten verjagen met geur

Ratten verjagen met de geur van Tupoleum werkt heel simpel en eenvoudig. Afhankelijk van de grootte van het terrein plaats je grote of kleine kunstof geurkokers. De doet er een afgepaste hoeveelheid Tupoleum in en plaatst de kokers verdeeld over het terrein. De geur doet vanaf dat moment zijn werk en de ratten zullen weg gaan. 

Het is aan te bevelen om de Tupoleum geurstof langzaam in de kokers te gieten. Giet er liever een paar keer langzaam een klein beetje in dan ineens snel de benodigde hoeveelheid. Geef de geurstof de tijd om in de geurkokers te trekken voor het beste resultaat.

de geur van Tupoleum wordt door de wind gedragen en verspreidt. Zorg er altijd voor dat de geurzuiltjes in de wind staan en op zo’n 30 cm boven de grond. De wind moet er goed bij kunnen zodat de geur goed wordt verspreid over het terrein. 

Wat kun je doen met rattenholen

Heb je in je tuin ook enkele rattenholen gevonden onder bossages, stoeptegels, hout- of steenstapels of onder een container dan kun je daar ook een blokje neer leggen dat gedrenkt is in de Tupoleum geurstof. Gooi het blokje in het rattenhol en de geur zal zich daar doorheen gaan verspreiden. De aanwezige ratten kunnen de geur niet verdragen en zullen snel hun hol gaan verlaten en er niet meer in terug komen. 

Als je dit doet is het toch raadzaam om ook geurkokers te plaatsen om ervoor te zorgen dat niet alleen de rattenholen zijn voorzien van een afschrikkende geur, maar dat ook de omgeving afschrikkend ruikt zodat ze ook echt weg gaan. 

Budget Ongedierte Bestrijden, jouw online ongedierte adviseur

Budget Ongedierte Bestrijden is een professioneel ongediertepreventie bedrijf. Wij leggen de nadruk op preventie en verjagen, en als het niet anders kan op bestrijden. Wij helpen particulieren en bedrijven met onze kennis en ervaring waardoor je heel veel zelf kunt doen, en ons als professioneel bedrijf dus niet fysiek nodig hebt. 

Budget Ongedierte Bestrijden is als professioneel ongedierte advies bedrijf gespecialiseerd in muizen en ratten problematiek en wij helpen je graag met duurzame, gifvrije en milieuvriendelijke toepassingen en oplossingen. Diervriendelijk staat daarbij bij ons ook hoog in het vaandel. 

Heb je last van ratten in je omgeving en je weet niet exact wat je kunt doen stel dan gerust je vraag hieronder in het reactieveld. 

LEES OOK
Wat is Tupoleum en hoe gebruik je het
Muizen verjagen met geur
Muizen verjagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer tips & advies

Ratten bestrijden - rattenval kopen

Ratten bestrijden - rattenval kopen

Ratten bestrijden Ratten bestrijden kan een lastige klus zijn. Het zijn sluwe slimme beesten die zich niet zomaar laten vangen…
Baby ratten - jonge ratjes - Hoe ontstaat een rattenplaag

Baby ratten - jonge ratjes - Hoe ontstaat een rattenplaag

Steeds meer meldingen van rattenoverlast Steeds vaker hoor en zie je meldingen in kranten, op tv en op internet over…
15-Fabeltjes over ratten en muizen

15-Fabeltjes over ratten en muizen

Fabeltjes over ratten en muizen Fabeltjes over ratten en muizen die leuk zijn om te weten.  Fabeltje 1.   Muizen hebben…
Voerdoos ratten en muizen - Waarom je ze altijd dient te gebruiken

Voerdoos ratten en muizen - Waarom je ze altijd dient te gebruiken

Hiervoor zijn voerdozen voor ratten en muizen bedoelt Een voerdoos voor ratten of muizen is bedoelt om giftige bestrijdingsmiddelen zoals…
Ook handig bij jouw bestelling