Groothandelsprijzen tot 10% korting!

Raxit deurrubbers deurafdichtingen tegen ongedierte

Tips & advies over ongedierte

Geschreven door: Francois van Iersel
Raxit deurrubbers deurafdichtingen tegen ongedierte

Met deze producten ben je snel van het ongedierte uit dit artikel af!

Raxit 40 mm deurstrips deurrubbers deurafdichtingen voor voedingsmiddelenbranche
Raxit Deurstrip tegen ongedierte - 1 meter - 40 mm
33,45
deurrubbers deurafdichtingen deurstrip van Raxit 30 mm
Raxit Deurstrip tegen ongedierte - 1 meter - 30 mm
32,95
deurafdichting - deurrubber -deurstrip
Raxit Rubber Deurafdichting met Staaldraad
27,45
1-meter-Raxit-deurstrips-deurrubbers-deurafdichtingen-20-mm
Raxit Deurstrip tegen ongedierte - 1 meter - 20mm
32,50

Wat zijn Raxit deurafdichting en deurrubbers tegen ongedierte?

Raxit deurafdichtingen en deurrubbers bieden een eenvoudig te monteren knaagdierwerende oplossing waarmee je deuren, overheaddeuren en andere doorgangen veilig kunt beveiligen tegen insluipen knaagdieren zoals ratten en muizen en ander ongedierte. 

Dit zeer flexibele en duurzame materiaal is gemaakt van 3,2 mm breed vlamvertragend Santoprene™ en is versterkt met RVS staaldraden om te voorkomen dat knaagdieren er doorheen kunnen knagen. De afdichting is gegolfd om te voorkomen dat de staaldraden die in de afdichting zijn ingelegd, verschuiven. 

Raxit deurafdichtingen en deurrubbers houden niet alleen ongewenst ongedierte tegen maar zorgt ook voor een betere isolatie van bedrijfsgebouwen. 

Het probleem van deuren en overheaddeuren

Allerlei soorten deuren sluiten vaak niet goed af. Of het nu gaat om:

 • garagedeuren
 • rolpoorten
 • doorloop deuren
 • laadperrons
 • magazijndeuren

Vaak zit er aan de onderkant van deze deuren een kier waar ongedierte door naar binnen kan komen. Deurafdichtingen zonder ingebed staaldraad worden kapot gevreten en knaagdieren kunnen zo naar binnen lopen. Met Raxit deurafdichtingen en deurrubbers behoort dit tot de verleden tijd. 

Waarom Raxit deurafdichtingen en deurrubbers gebruiken?

Raxit deurafdichtingen en deurrubbers zijn allereerst eenvoudig te monteren. Ze houden knaagdieren zoals muizen en ratten buiten, en helpen energie te besparen. Knaagdier werende deurafdichtingen helpen de kosten van ongediertebestrijding te drukken omdat er minder insluip van buitenaf mogelijk is. 

Welke typen deurafdichtingen en deurrubbers zijn er?

Raxit heeft verschillende maatvoeringen van kant en klare deurstrips en deurrubbers op rol tot 25 meter. De deurrubbers op rol zijn  met een metaalzaag gemakkelijk op maat te knippen en kunnen eenvoudig bevestigd worden met schroefjes en revetten. 

Raxit Kant en klare deurstrips

De kant en klare deurstrips hebben een lengte van 1 meter. Je kunt deze inkorten en gebruiken voor deuren met een maximale breedte van 1 meter. De hoogte van het rubber is verkrijgbaar in:

 1. Raxit deurstrip 20 mm met daarin 4 x 1 mm zuurbestendige rvs draden  
 2. Raxit deurafdichting 30 mm met daarin 5 x 1 mm zuurbestendige rvs draden 
 3. Raxit deurrubber 40 mm met daarin 6 x 1 mm zuurbestendige rvs draden 

Afhankelijk van de hoogte van de kier onder de deuren kun je kiezen uit deze verschillende hoogtes.

Raxit product beschrijving

De Raxit gebruiksklare deurafdichting is een ongedierte werend product voor deuren, poorten, luiken, enz. De Raxit-werende afdichting wordt voorafgegaan door een aluminium (6063) drager die is ontwikkeld met een aangename geanodiseerde afwerking. De Raxit Ready to Use-serie is extreem eenvoudig te monteren en wordt geleverd met dubbelzijdige lijm die aan de achterkant van de aluminium drager is bevestigd om de installatie-ervaring nog eenvoudiger te maken!

Houd er rekening mee dat

Het Santoprene™-rubber materiaal is niet bevestigd aan de aluminium strip (drager). Dit betekent dat je met de installatie in staat bent om het rubber materiaal aan te passen aan het oppervlak, nadat de aluminium drager horizontaal op het object is gemonteerd. Dit maakt het gemakkelijk om de Raxit Ready to Use-serie te monteren, zelfs in omgevingen met oneffen terrein.

Raxit deurrubbers op rol

Raxit deurrubbers op rol van 25 meter of per meter verkrijgbaar. Deze deurrubber heeft een hoogte van 75 mm. Voor sommige toepassingen is deze deur rubber op rol een perfecte oplossing. Je kunt er heel eenvoudig garagedeuren, overheaddeuren en andere doorgangen langer dan 1 meter mee afdichten. 

Voordelen Raxit rubber deur seals

 1. Ingebed rvs staaldraad dat zuurbestendig is.
 2. Weert muizen, ratten en andere knaagdieren.
 3. Houd insecten tegen. 
 4. Geschikt voor meerdere doeleinden.
 5. Zeer eenvoudig te monteren. 
 6. Energie besparend.
 7. Duurzame materialen.

Raxit deurafdichtingen zijn ideaal te gebruiken in:

 • Opslagruimten
 • Distributiecentra
 • Supermarkten
 • Winkels
 • Horeca
 • Bakkerijen
 • Slagerijen
 • Restaurants
 • Fastfood
 • Voedselverwerkende industrie

Voedselproducenten: In de voedselproductie-industrie is een goede hygiëne en voedselveiligheid essentieel. Raxit Seals hebben bewezen een succesvolle remedie te zijn bij verschillende klantlocaties om dit te garanderen, terwijl ook het gebruik van pesticiden wordt verminderd!

Supermarkten: Het binnendringen van ongedierte kan een dure aangelegenheid zijn voor supermarkten. De winkel is vaak dagenlang dicht, wat zich direct vertaalt in omzetverlies. Terwijl tegelijkertijd de reputatie van de winkel kan worden aangetast. Raxit Seals is een perfect middel om deze risico’s te verkleinen!

Horeca: Knaagdieren die onder deuren sluipen, door openingen komen en openingen rond elektrische, pijp-, kabel-, soda- en water leidingdoorvoeringen en leidingen. Zijn allemaal grote risico’s voor horeca eigenaren. Voor elk van deze uitdagingen hebben we een product!

Opslag en distributie: Of je nu hygiëne gevoelige goederen opslaat of niet, het is van cruciaal belang voor elke opslag of magazijn om een ​​ongediertevrije omgeving te behouden. De Raxit Seals kunnen je helpen om je poorten, deuren of andere risico’s in je bouwconstructie goed af te dichten en onschadelijk te maken!

Landbouw: Een knaagdierbestendige constructie is essentieel om je boerderij faciliteiten en de output veilig te houden. De multifunctionele Raxit Stationaire afdichting is zeer nuttig gebleken voor het afdichten van gaten in constructies en andere bouwcomponenten.

Farmaceutische Industrie: De farmaceutische industrie heeft te maken met hoge eisen, zowel op het gebied van sanitatie, maar ook op het gebied van het goed bewaken van de buitenkant tegen ongewenste indringers.

Publieke instellingen: Van kleuterscholen, scholen, universiteiten, openbare bibliotheken tot gemeentegebouwen. We zijn er trots op dat ons productassortiment breed wordt gebruikt in de publieke sector!

Detailhandel: Algemene detailhandel zoals winkelcentra kunnen veilig en effectief worden voorzien met het productassortiment van Raxit Seals. Laadperrons, magazijndeuren, schuifdeuren, wij hebben het product.

Particulier: Of je nu knaagdier- en ongediertebestrijding nodig hebt voor je garagedeur, gereedschapsschuur of een ander risicogevoelig toegangspunt voor ongewenste indringers zoals muizen en ratten, wij hebben het product voor jou!

Over Raxit deurafdichten en deurrubbers

Raxit deurafdichtingen zijn klein van formaat, maar ze zijn van groot belang voor onze klanten in meerdere industrieën. Wij weten hoe belangrijk het voor jou is om je bedrijfspand vrij van ongedierte en knaagdieren te houden. Daarom besteden ze bij Raxit hun uiterste zorg om ervoor te zorgen dat de producten die ze produceren in de hoogst mogelijke kwaliteit bij je thuis of bedrijf aankomen.

Dit betekent dat ze van Raxit heinde en verre (in Denemarken) hebben gezocht naar de sterkste partner in de kunststof, elastomeer extrusie-industrie. Bij Raxit zijn ze er trots op een samenwerking aan te zijn gegaan met een van de grootste spelers in Denemarken en Noord-Europa, in deze branche, namelijk GIBO Plast. 

De uitgebreide kennis en knowhow van GIBO waren perfect geschikt voor het versnellen van het productontwikkelingsproces van; prototyping tot een internationaal best-in-class product. De geautomatiseerde extrusie van de Raxit Seals wordt uitgevoerd in de faciliteiten van GIBO, terwijl al het geautomatiseerd snijden, geautomatiseerd golfen en verpakken wordt gedaan in onze eigen faciliteiten net buiten het noorden van Kopenhagen in Denemarken.

Onze nauwe aanwezigheid in de hele waardeketen stelt ons in staat om de output van onze productie volledig te controleren en eraan deel te nemen. Hierdoor kunnen we extra kwaliteitscontrole testen doen, wat uiteindelijk zorgt voor hoge kwaliteit en tevreden klanten!

Op het gebied van productontwikkeling is onze eigen uitgebreide ervaring in facility management en constructiewerk in hygiëne gevoelige industrieën de belangrijkste inspiratiebron voor onze voortdurende productontwikkeling. We zoeken voortdurend naar betere oplossingen en hulpmiddelen voor onze klanten om een ​​ongediertevrije omgeving te garanderen!

Onze product prototyping en het uiteindelijke product ontwerp worden uitgevoerd in ons lokale kantoor en in onze productiefaciliteiten in nauwe samenwerking met GIBO.

Wat betreft het testen van nieuwe producten, hebben we de neiging om deze uit te voeren op het Deense Technologisch Instituut, of met bestaande klanten op de Deense markt. In sommige gevallen zijn we echter een samenwerking aangegaan met marktleiders op het gebied van ongediertebestrijding om nieuwe producten te testen. Dit stelt ons in staat om waardevolle feedback en inzichten te verzamelen voordat we nieuwe producten lanceren.

LEES OOK
Muizen weren

Ik stel het erg op prijs dat je dit artikel hebt gelezen. Ik help je graag met informatie die voor jou zinvol is, of kan zijn over allerlei soorten ongedierte. Ik kan me voorstellen dat je, je soms zorgen maakt en een vraag wilt stellen over dit of een ander artikel. Ik moedig je aan om jou reactie of vraag hieronder in het commentaarveld te zetten. Ik zal je vraag altijd persoonlijk beantwoorden. Is dit artikel waardevol voor jou geweest, dan kan het dat ook zijn voor mensen in je omgeving. Wellicht vind je het leuk om dit artikel te delen met jouw favoriete sociale netwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer tips & advies

Handleiding PestiNext elektronische muizen- en rattenverjagers

Handleiding PestiNext elektronische muizen- en rattenverjagers

Hoe werken PestiNext elektronische muizen- en rattenverjagers Je hebt muizen of ratten in huis?…………Je wilt een duurzame en gifvrij oplossing?……..In…
  Winkelwagen
  Je winkelwagen is leeg!Terug naar Shop
   Calculate Shipping
   Ook handig bij jouw bestelling