#1 in veilig & duurzaam bestrijden

Spinnen bestrijden

Tips & advies over ongedierte

Geschreven door: Francois van Iersel
Spinnen bestrijden

Met deze producten ben je snel van het ongedierte uit dit artikel af!

PestiNext-Spinnen-weg-spray-eco
Spinnen Weg Spray Insect Stop Pro Biologisch
14,95

Mag je spinnen bestrijden?

NEEN…….je mag geen spinnen bestrijden

Spinnen zijn een doorn in het oog van veel huiseigenaren en bedrijven. Heb je een mooi pand en dan wordt het vervuild door spinnen, spinnenwebben en spinnen rag. Raam- en deurkozijnen, ramen, muren en verlichting komen er verschrikkelijk uit te zijn met al die spinnen en hun spinnenwebben. Gelukkig is er een oplossing die zeer effectief is, en dat is de PestiNext Anti Spinnen Spray.

Je spinnenprobleem duurzaam oplossen

Wordt jij er ook zo vervelend van, om steeds maar weer de ragebol te moeten pakken om die spinnenwebben weg te nemen? En dat je dit ook nog eens steeds dient te blijven herhalen? Zoek je een duurzame oplossing voor je spinnenprobleem? De Online Ongedierte Adviseur van Budget Ongedierte Bestrijden helpt je met GRATIS advies en hulp. 

Spinnen-verdelgen-mag-niet

Spinnen bestrijden mag niet maar weren met anti spinnen spray wel

Spinnen bestrijden is wettelijk verboden omdat het beschermende diersoorten zijn. Met anti spinnen spray is nog nooit zo eenvoudig geweest om spinnen weg te weren en weg te houden. Ik ga je hier als professioneel ongediertebestrijder stap voor stap uitleg geven hoe je dat zelf het beste kunt doen. 

  1. Haal alle spinnenwebben voorzichtig met een ragebol weg. Zet deze uit in een
    groenstrook of in je tuin. Spinnen zijn nuttige beestjes en ze ruimen veel insecten op waar je anders ook last van kunt krijgen. Spinnen zijn beschermd en derhalve mag je ze niet doden, en het is ook niet nodig. 
  2. Probeer ingekapselde spinnennesten te vinden en zet deze ook uit in een groenstrook.
  3. Verwijder zoveel als mogelijk alle insecten en uitwerpselen van insecten en spinnen die op je kozijnen en ramen zitten.
  4. Spray alle te behandelen delen in met anti spinnen spray. 

Alles waar je last hebt van spinnen kun je behandelen met anti spinnen spray. Je kunt hierbij denken aan kozijnen, muren, wanden, verlichting, tuinset, schuurtjes, boot, caravan, camper en nog veel meer. Spinnen bestrijden is zoals je ziet heel eenvoudig en heel goed zelf te doen. 

Hoe werkt zelf spinnen bestrijden met anti spinnen spray

Spinnen bestrijden is eigenlijk een verkeerde term. Je kunt beter spreken van spinnen weren, en dat is ook de reden dat je eerst alle spinnenwebben, nesten en resten weg dient te halen. Daarna inspuiten met anti spinnen spray en op laten drogen. 

Het residu dat achterblijft als een soort flinterdun filmlaagje weert spinnen, en zorgt ervoor dat ze geen grip meer hebben op de plekken die je hebt ingespoten. Een ander groot voordeel is dat andere insecten ook niet graag meer op de plekken komen die behandeld zijn. 

Hoe vaak een behandeling uitvoeren

Je dient een behandeling zoals omschreven minimaal 2 keer per jaar uit te voeren in de maanden april / mei of juni en in de maanden augustus  / september. Ik adviseer je om anti spinnen spray minimaal in april en september aan te brengen. Eventueel een behandeling in januari zal het resultaat absoluut ten goede komen. 

  • Wat heb je nodig

Je hebt PestiNext anti spinnen spray Insect Stop Pro nodig en een drukspuit om het product aan te brengen op plaatsen die je wilt behandelen. De anti spinnen spray is gebruiksklaar. Vul een drukspuit en ga te werk zoals hierboven omschreven. 

bestel direct

100% biologisch afbreekbaar en niet giftig

Spinnen weren met anti spinnen spray is 100% biologisch en niet giftig. Je kunt dit product dus veilig gebruiken. 

LEES OOK
Spinnenweb voorkomen
PestiNext Insect Stop Pro
Mag je spinnen verdelgen
Last van Spinnen – Tips tegen spinnen

Ik stel het erg op prijs dat je dit artikel hebt gelezen. Ik help je graag met informatie die voor jou zinvol is, of kan zijn over allerlei soorten ongedierte. Ik kan me voorstellen dat je, je soms zorgen maakt en een vraag wilt stellen over dit of een ander artikel. Ik moedig je aan om jou reactie of vraag hieronder in het commentaarveld te zetten. Ik zal je vraag altijd persoonlijk beantwoorden. Is dit artikel waardevol voor jou geweest, dan kan het dat ook zijn voor mensen in je omgeving. Wellicht vind je het leuk om dit artikel te delen met jouw favoriete sociale netwerk. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer tips & advies

Last van spinnen - Tips tegen spinnen

Last van spinnen - Tips tegen spinnen

Last van spinnen  Heb jij ook last van spinnen, dan ben je niet de enige want het de tijd dat…
Spinnenweb voorkomen

Spinnenweb voorkomen

Ben jij ook zo bang voor spinnen? Veel mensen zijn bang voor spinnen en kunnen soms panisch reageren als ze…
PestiNext Insect Stop Pro

PestiNext Insect Stop Pro

Insect Stop Pro PestiNext Insect Stop Pro is een 100% biologisch afbreekbaar, en niet giftig product dat werend en afschrikkend…
Mag je spinnen verdelegen

Mag je spinnen verdelegen

Het antwoord is kort en krachtig………..Spinnen verdelgen mag niet Wettelijk gezien is spinnen verdelgen verboden omdat het een beschermde diersoort…
Ook handig bij jouw bestelling