Verzenden & Retouren

Levertijden en verzendkosten

Budget Ongedierte Bestrijden vindt de kwaliteit van verzenden belangrijk en daarom verzenden wij met Postnl via onze verzend provider Myparcel.

MyParcel heeft een zeer goede en betrouwbare klantenservice en dat vinden wij voor onze klanten erg belangrijk. Gewoonlijk worden bestellingen dezelfde dag nog verzonden zodat je normaal gesproken een dag later je pakket in huis hebt, als je in Nederland woont.

Verzendkosten kunnen voor iedereen verschillend zijn omdat je voor verschillende opties kunt kiezen. Zodra je een bestelling gaat plaatsen komen alle opties die je kunt kiezen duidelijk in beeld.

Met de track & trace code die je ontvangt na het bestellen kun je de bezorging precies volgen. Met uitzondering van feestdagen worden pakketjes normaliter op tijd afgeleverd.

Nederland tot 30 kg € 4,75 ( levertijd 1 dag )
België tot 30 kg € 8,45 ( levertijd 2 dagen )
Duitsland tot 30 kg € 8,45 ( levertijd 2 dagen )
Frankrijk tot 30 kg € 14,00 ( levertijd 3-5 dagen )
Overige landen ( levertijd 2 tot 5 dagen )

Voor alle andere Europese landen worden de verzendkosten automatisch berekend.

Retour en teruggavebeleid

Heb je een product of producten aangekocht via de webwinkel van Budget Ongedierte Bestrijden dan heb je wettelijk 14 dagen het recht om het product te herroepen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je bankrekening, nadat wij alles netjes hebben terug ontvangen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons per post of per e-mail aan [email protected] op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen.

Vermeld dan duidelijk:

  • naam
  • woonadres (indien mogelijk)
  • je telefoonnummer
  • je email adres
  • het bestelnummer / factuurnummer
  • het betreffende product(en)

Terugbetaling zal uiterlijk binnen 14 dagen plaatsvinden. Voor een snelle afhandeling is het meesturen van de factuur / bestelbon van groot belang.

De verzendkosten die je maakt om het product terug te sturen worden niet vergoed. Verzendkosten om een pakketje terug te sturen kosten je € 7,25 of meer. Verzendkosten zijn afhankelijk van de grote van het pakket en met welke vervoerder je het retour stuurt.