Over Budget Ongedierte Bestrijden

Over ons bedrijf

Ongediertebestrijding speelt een cruciale rol bij de bescherming van de volksgezondheid, het voedsel en eigendommen. Door waardevolle geïntegreerde ongediertebestrijding producten met bijbehorend advies te bieden is Budget Ongedierte Bestrijden jou online hulp.

Budget Ongedierte Bestrijden is een webwinkel in ongedierte bestrijdings- en preventie producten. Kwaliteit, oplossingsgericht en klantvriendelijk zijn normen welke bij BOB hoog in het vaandel zitten..

Als team staan wij niet alleen achter onze producten, maar heel veel van die producten gebruiken wij zelf dagelijks in de praktijk met ons eigen bestrijdingsbedrijf.

BOB biedt de meest gangbare ongedierte bestrijdings-producten aan van gerenommeerde merken. BOB deelt zijn kennis graag zodat jij als een professional zelf je ongedierteprobleem kan oplossen.

Waarom kiezen voor BOB?

Alles uit eigen voorraad.

BOB levert alles uit eigen voorraad en is zelf importeur van de meeste artikelen. De tussenhandel slaan wij dus over en om die reden kunnen wij voor aantrekkelijke prijzen leveren.

Snelle levering.

Snelle levering vinden wij van BOB erg belangrijk, maar de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat snelle levering helaas niet altijd lukt. Bestellingen versturen wij met Postnl. Dit is echt de beste partij voor pakketverzendingen maar het lukt ook Postnl niet altijd om de levertijden na te komen.

Persoonlijk advies.

Heb je een ongedierteprobleem waar je maar niet vanaf komt dan helpen wij je graag met het vinden van een oplossing. Samen weten we meer dan alleen. Schroom niet om ons te contacteren. Voor persoonlijk contact en advies ben je bij BOB aan het juiste adres.

Kwaliteit en Assortiment.

Het assortiment van Budget Ongedierte Bestrijden bestaat uit producten van bekende en minder bekende leveranciers. Wij leveren uitsluitend kwalitatief goede producten. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn laat het ons dan weten. BOB is constant op zoek naar nieuwe innovatieve producten en probeert zelf alles uit in de praktijk.

Klantvriendelijk

Wij van BOB helpen je zoals wij zelf ook geholpen willen worden. Daar gaan wij voor, en daar staan wij voor. Wij zullen te allen tijde ons uiterste best doen voor onze klanten, en wij zullen je vriendelijk te woord staan en helpen. Op dit punt laten we echter ook wel eens een steekje vallen en lukt het niet zoals wij willen.

Kennisbank

Bij Tips & Advies kun je informatie vinden over onze artikelen en hoe je ze kunt toepassen. Handleidingen, productinformatie en product beschrijvingen. De BOB info bank wordt met regelmaat aangevuld. Vragen van onze klanten zullen wij daar ook in verwerken.

De mensen achter Budget Ongedierte Bestrijden

Budget Ongedierte Bestrijden is een klein familiebedrijf en is in 2012 gestart. Heden ten dagen werken wij met 3 personen uit één gezin, namelijk:

Pranom van Iersel-Jajingdee: Pranom is de vrouw van Francois en is een echt manusje van alles. Pranom zorgt ervoor dat ons bedrijf netjes, opgeruimd en overzichtelijk blijft. Ze is in drukke tijden beschikbaar om bestellingen mee in te pakken en zorgt voor een heerlijke lunche en versnaperingen. Pranom houdt zich ook bezig met de administratie. 

Pim van Iersel: Pim is de oudste zoon uit het gezin en werkt sinds maart 2020 in ons familiebedrijf. Pim is verantwoordelijke voor de afhandeling van de bestellingen, en voor het op voorraad houden van verpakkingsmaterialen. Naast deze werkzaamheden verzorgt Pim ook een deel van de inkoopbestellingen zodat de voorraad op peil blijft.

François van Iersel: Francois is professioneel ongediertebestrijder en is lokaal als zodanig actief in `s Hertogenbosch en omstreken. Naast zijn werkzaamheden als professioneel ongedierte adviseur zorgt hij voor steed weer nieuwe producten, en houdt hij deze website up to date met informatieve artikelen.

BOB als online ongedierte adviseur

Als professioneel ongedierte adviseur is François ervan overtuigd dat de meeste mensen heel goed in staat zijn om een strategie te volgen, en zelf ongewenste beestjes kunnen bestrijden.

François heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenbranche alwaar ongediertepreventie hoog in het vaandel staat, en is reeds vanaf 2012 als professional actief in de ongediertebestrijding wereld. François volgt ook met regelmaat bij- en nacholingscusussen.

François deelt zijn kennis en ervaringen graag met bezoekers op deze website. Als team willen wij dat jij als bezoekers over de juiste product- en toepassings instructies beschikt.

Als online ongedierte adviseur willen wij je altijd helpen met een duurzame oplossing waarbij zo min als mogelijk giftige bestrijdingsproducten worden gebruikt.

Voorkomen is beter dan bestrijden

Onze focus als professioneel ongedierte advies bedrijf ligt op het voorkomen van ongewenste beestjes. Wij van BOB geloven echt dat voorkomen beter is dan achteraf bestrijden.

Je kunt heel veel zelf doen om overlast van ongewenste beestjes te voorkomen, maar je dient dan wel te weten wat je kan doen. Op deze website doen wij ons uiterste beste om je zoveel als mogelijk van de beste informatie te voorzien.

Deze merken vind je in onze winkel

Vragen over ongedierte? Neem contact op met BOB!

Contact opnemen met BOB kan op kantoortijden tussen 9 en 17 uur. Daarvoor en daarna zijn wij niet meer bereikbaar in verband met onze drukke werkzaamheden. Wij zijn tussen genoemde tijden wel 7 dagen per week bereikbaar, dus ook op zondag. 

Zoek je een specifiek product en je kunt het niet vinden, vraag het BOB`s Ongedierte Advieslijn +31 6 26269545